Deshima Koi Harmelen doet alleen zaken met de beste koi kwekers uit Japan

De sleutel tot succes ligt op verschillende vlakken. Ten eerste moet je over faciliteiten beschikken waarmee je de aangekochte koi onder optimale condities kunt opvangen en houden. Houden is hier veel meer dan “in leven houden”. Ten tweede moet je de kennis bezitten om kwaliteit te herkennen van koi op jonge leeftijd en daarbij inschatten of de vis zich naar de toekomst toe tot showkwaliteit kan ontwikkelen.

Maar dan ben je er nog niet!

Een vaak onderschat onderdeel van succes is de mogelijkheid om hoge kwaliteit koi aan te schaffen. Hierbij speelt de kweker een doorslaggevende rol. Voor de echt hoge kwaliteit overstijgt de vraag namelijk het aanbod. De weinige topkoi die jaarlijks worden gekweekt zijn eigenlijk de minste zorg van de kwekers. Die vissen raken ze gemakkelijk kwijt aan (voornamelijk) rijke Aziaten. Om hier een vinger tussen te krijgen, zul je een nauwe band moeten zien te ontwikkelen met die kwekers waar je je pijlen op richt.

Er is veel overredingskracht nodig om ook een deel van de beste kwaliteit vissen naar Europa te krijgen. Na vele koireizen lukt dit Deshima Koi gelukkig steeds beter. Wij benadrukken hierbij dat dit soort vissen het visitekaartje in Europa zijn voor deze kwekers, waardoor er vanuit het westen ook vraag komt naar het middensegment, waarvoor het voor de kweker veel moeilijker is om voldoende afzet te vinden.

Op de kwekerspagina’s vindt u de kwekers waarmee Deshima Koi Harmelen zaken doet

U krijgt per kweker wat achtergrondinformatie, zodat u, mocht u dat nog niet hebben, uw voorkeur kunt ontwikkelen voor één of meerdere van hen. Vanuit de kwekerspagina’s kunt u natuurlijk doorklikken naar het koiaanbod van de desbetreffende kweker, zodat u onmiddellijk ziet welke vissen we van die kweker op voorraad hebben.

 

Neem gerust contact op
Wilt u ons bedrijf en onze schitterende Koi eens met eigen ogen bewonderen?

Kom dan gerust langs bij Deshima Koi! Wij zijn 7 dagen in de week geopend.

Maak wel van tevoren even een afspraak via telefoonnummer: 06 – 53235908

Zoekt u de toekomstige Grand Champion?

Deshima Koi Harmelen levert alleen de allerbeste koi. Door onze jarenlange ervaring en zorgvuldig opgebouwde contacten met de kwekers zijn wij in staat om de allerhoogste kwaliteit koi naar Europa te brengen. Via deze pagina tonen wij u ons actuele aanbod. Zit uw favoriete koi er niet bij? Bel ons voor een zoekopdracht of ga met ons mee naar Japan en zoek uw eigen droomkoi uit.