Zoekt u de nieuwe Grand Champion?

Deshima Koi biedt haar klanten de mogelijkheid om samen met ons team van koi specialisten naar Japan af te reizen om de beste koi te selecteren. Twee keer per jaar reizen wij naar Japan om bij verschillende top breeders hoge kwaliteit koi aan te schaffen. Mede door onze goede relaties met zowel de grote als kleine kwekers in Japan hebben we toegang tot exclusieve koi collecties bij diverse breeders.

Daarnaast heeft Deshima Koi als groot voordeel dat zij direct met de Japanse breeders onderhandelt zonder tussenpartij en regelt ze het transport zelf. Met als voordeel erg scherp geprijsde hoge kwaliteit koi. Mocht u als particulier of bedrijf meer informatie willen weten over onze reizen naar Japan of de import van koi, neem dan gerust contact met ons op.

Kent u onze Japanse tuin al?
Waan u zelf in Japan, kom tot rust in onze japanse tuin.
Leverancier van Saki Hikari
Het voer der kampioenen uit voorraad leverbaar.
vijvers geschikt voor kampioenen
Deshima koi is gespecialiseerd in High End vijveraanleg

Zoekt u de toekomstige Grand Champion?

Deshima Koi Harmelen levert alleen de allerbeste koi. Door onze jarenlange ervaring en zorgvuldig opgebouwde contacten met de kwekers zijn wij in staat om de allerhoogste kwaliteit koi naar Europa te brengen. Via deze pagina tonen wij u ons actuele aanbod. Zit uw favoriete koi er niet bij? Bel ons voor een zoekopdracht of ga met ons mee naar Japan en zoek uw eigen droomkoi uit.